Algemene Voorwaarden Rijschool Waalwijk

Laatst bijgewerkt op 3 november 2023

Welkom bij rijschool-waalwijk.nl

Deze Algemene Voorwaarden regelen jouw gebruik van onze website en diensten. Lees ze zorgvuldig door voordat je onze website bezoekt of gebruikmaakt van onze diensten.

1. Acceptatie van de Voorwaarden

Door gebruik te maken van onze website en diensten, ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, vragen we je om onze website niet te gebruiken.

2. Privacybeleid

Ons Privacybeleid legt uit hoe we jouw persoonlijke informatie verzamelen, gebruiken en beschermen. Door gebruik te maken van onze website en diensten, ga je akkoord met ons Privacybeleid.

3. Gebruik van Onze Diensten

Je stemt ermee in onze website en diensten te gebruiken in overeenstemming met alle toepasselijke wetten en voorschriften. Je mag onze diensten niet gebruiken voor onwettige of schadelijke doeleinden.

4. Intellectuele Eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, zijn ons eigendom of worden gebruikt met toestemming van de eigenaren. Je mag deze inhoud niet kopiëren, verspreiden of gebruiken zonder onze toestemming.

5. Verantwoordelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade die voortkomt uit het gebruik van onze website of diensten. Het gebruik van onze diensten is op eigen risico.

6. Wijzigingen in de Voorwaarden

We behouden ons het recht voor om deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen. De bijgewerkte voorwaarden zullen op onze website worden geplaatst. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig de voorwaarden te controleren op wijzigingen.

7. Contactgegevens

Als je vragen hebt over deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bedankt voor het lezen van onze Algemene Voorwaarden. We hopen dat je geniet van Rijschool-Waalwijk.nl!